Natuurlijk Cenzaa

 

De natuur voorziet ons van mooie ingrediënten. Cenzaa gebruikt deze producten graag met respect voor de natuur die ons zoveel moois te bieden heeft.
Rijke plantenoliën, geneeskrachtige kruiden en bijzondere werkstoffen zijn eeuwen geleden ontdekt, maar in de loop der jaren is de kennis voor het gebruik van deze natuurlijke producten grotendeels verdwenen. Met Cenzaa kunt u de natuur opnieuw ontdekken en staat ze dichterbij dan ooit.

Onze natuurlijke producten voelen niet alleen aangenaam op de huid, maar dringen door tot in de diepe huidlagen waardoor uw huid optimaal herstelt en maximale huidverbetering ontstaat.

Cenzaa maakt gebruik van de meest recente laboratorium technieken waardoor de producten een scala aan gepatenteerde werkstofcomplexen bevatten.

Cenzaa houdt ook rekening met de natuur tijdens de export en productie van haar materialen. Cenzaa is in Nederland, speciaal voor de West-Europese markt, ontwikkeld. De producten gaan niet op lange transporten waardoor het milieu minder wordt belast. 

Cenzaa producten zijn uiteraard niet op dieren getest, bevatten geen minerale oliën, parabenen of overbodige toevoegingen. Wij nemen onze verantwoordelijkheid uit respect voor de natuur,
van ontwikkeling tot productie.